Molnlösningar

Molnlösningar för alla företag

Genom att använda er av molntjänster lagrar ni er information online istället för direkt på en dator. Fördelen är att det är mer kostnadseffektivitet, säkrare och enklare – vi hjälper företag med allt från helhetslösningar till enstaka tjänster. Med molntjänster kan du justera ditt platsbehov och komma åt dina saker vart du än befinner dig. Molntjänster ger ert företag flexibilitet och kostnadsbesparingar samtidigt som det är en viktig del av företagsutvecklingen.

Ett helhetsgrepp om er IT-miljö

Arbetsplats som tjänst (WaaS)

En helhetslösning som ger tillgång till enheter, tjänster, support och service till en bestämd månadskostnad. 

Servicedesk

Våra IT specialister hjälper er med alla ärenden som gäller support och felanmälan så att ni kan frigöra tid. Vår servicedesk är första kontakten för slutanvändaren.

Serverdrift

Vi förvaltar, driftar och övervakar våra kunders servrar med erfarna och kunniga tekniker med hög kompetens. Låt oss ta hand om er IT miljö så att ni kan fokusera på er verksamhet.

Vad är Molnlösningar?

Molntjänster är externa IT-tjänster som tillhandahålls över internet. Det inkluderar lagring, databehandling och programvara som företag kan hyra istället för att äga och hantera egen hårdvara och infrastruktur. Molntjänster möjliggör skalbarhet, flexibilitet och global tillgänglighet för användare. 

Fördelarna med molntjänster

Att använda sig av molntjänster som företag ger stora kostnadsfördelar. Skalbarheten som molntjänster skapar även en mer flexibel anpassning av IT-tjänster och all information går att få tag i vart du än befinner dig. Molntjänster uppdateras regelbundet och har en högre säkerhet delvis pågrund av det. 

Vet du inte vilken molnlösning du behöver?

Vi löser det åt dig. Kontakta oss så tar vi fram den bästa och säkraste lösningen för just ditt företag. Vi gör IT enklare!

Hör av dig till oss!

Robert Wojciechowski

Jag hjälper dig med allt från en helhetslösning till att ta fram den bästa IT-lösningen för just ditt företag!

Mail:
Telefon: 070-185 22 99