Hela vårt utbud av IT-tjänster

Vi har ett heltäckande erbjudande av tjänster inom IT-lösningar. Oavsett om du behöver hjälp med en tjänst eller någon som tar ett helhetsgrepp så har vi lösningen för dig. VI gör IT enkelt. 

Vårt erbjudande av tjänster

Genom molntjänster lagras företagets information online istället för på lokala enheter, vilket är kostnadseffektivt, säkert och enkelt. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att maximera fördelarna, flexibiliteten och kostnadsbesparingar.

Koneo har ett brett utbud av erfarna IT-konsulter och har lång erfarenhet av att tillhandahålla konsulttjänster. Våra IT-konsulter är flexibla och har vana att arbeta på olika arbetsplatser. Genom att omfamna ständiga förändringar och den senaste teknologiska utvecklingen anpassar sig våra konsulter smidigt till nya utmaningar och möjligheter.

Vi är experter på att utforma skräddarsydda printlösningar som passar både stora och små företag. Oavsett om det gäller kopiatorer, skrivare eller andra utskriftsbehov, samarbetar vi nära med varje kund för att förstå deras specifika krav. Vårt mål är att leverera skräddarsydda lösningar som gör din vardag enklare.

Vi erbjuder pålitlig telefoni och smarta växellösningar som är anpassade efter just era behov. Vår målsättning är att skapa en smidigare vardag där er kommunikation flyter så sömlöst som möjligt.

Hårdvara

Koneo levererar hårdvara från ledande tillverkare och vi kan hårdvara. Vi kan hjälpa dig att ta fram rätt hårdvara anpassad efter er verksamhet och era behov och budget. Ni kan välja att köpa det eller finansiera det. Det ska vara enkelt.

Licenser

Koneo hjälper företag med licenser att få kontroll på sina licenser och sina kostnader.

Vi hjälper företag att spara pengar.

Hjälp av en IT-konsult

Behöver du experthjälp? Har du ingen IT-avdelning? Eller behöver du helt enkelt någon mer med erfarenhet som löser ert problem? Vi erbjuder konsulter per timme som kan komma ut till ditt företag för att hjälpa er! Kontakta oss så hittar vi den bästa lösningen för ditt företag! Snabbt & enkelt. 

Digital skyltning

Med digitala informationsskärmar sparar ni tid och pengar med er kommunikation. Passar även för internkommunikation för att enkelt ge dina medarbetare rätt information. 

Arbetar du dagligen med att förmedla kommunikation? Med en digital skärm från Koneo som din förlängda arm når du ut till din målgrupp väldigt enkelt.

Cybersäkerhet

Vi säkerställer att din IT-miljö är säker. Vi kan hjälpa dig att göra en analys av det nuvarande läget och återkomma med förbättringsåtgärder. 

Vet du inte vilken lösning du behöver?

Vi löser det åt dig. Kontakta oss så tar vi fram den bästa och säkraste lösningen för just ditt företag. Vi gör IT enklare!