Loading...
Karriär2021-03-15T11:38:07+01:00

Koneo som arbetsgivare

Koneo är en arbetsplats som drivs av att alla ska ha möjlighet till ett flexibelt arbetsliv, det gäller så väl för alla våra medarbetare som för våra kunder. Vi förstår vikten av att få ha ett rikt privatliv och kunna kombinera detta med ett arbete man är engagerad i. Vi erbjuder ett bättre arbetsliv för livet, så att man får ihop livet med barn, träning och aktiviteter. Det tycker vi är viktigt!

Som en del av Koneo kommer du att vara en del av ett gäng som strävar mot samma mål, att utveckla så väl bolaget som varandra. Är du intresserad finns det alltid möjlighet till personlig utveckling och att vara med och påverka – till ledning och beslutsfattare är det aldrig långt.

Det är också viktigt att vi har roligt tillsammans i det dagliga arbetet, men även efter arbetstid med after works, kick-off, tävlingar mm. Skratt och glädje leder till lyckligare kollegor och det vinner alla på!

Förutom det så är det även viktigt att någon tänker på olika händelser i livet. Vad händer när du får barn eller går i pension? Vi tänker även på sådant man inte vill tänka på, om du skadar dig allvarligt, drabbas av sjukdom eller något ännu värre. För att vi som arbetsgivare ska vara en trygghet även i dessa skeenden i livet har vi tecknat kollektivavtal som stöttar upp med försäkringar som täcker samtliga dessa områden, dessutom finns möjlighet att teckna privata försäkringar med förmånliga villkor via oss.

Framtida kollegor

Här möter du några av oss på Koneo!

Vi är Koneo.

Här kan du läsa mer om oss som företag.