Koneo som arbetsgivare

Koneo är en arbetsplats som drivs av att alla ska ha möjlighet till ett flexibelt arbetsliv, det gäller så väl för alla våra medarbetare som för våra kunder. Vi förstår vikten av att få ha ett rikt privatliv och kunna kombinera detta med ett arbete man är engagerad i. Vi erbjuder ett bättre arbetsliv för livet, så att man får ihop livet med barn, träning och aktiviteter. Det tycker vi är viktigt!

Som en del av Koneo kommer du att vara en del av ett gäng som strävar mot samma mål, att utveckla så väl bolaget som varandra. Är du intresserad finns det alltid möjlighet till personlig utveckling och att vara med och påverka – till ledning och beslutsfattare är det aldrig långt.

Det är också viktigt att vi har roligt tillsammans i det dagliga arbetet, men även efter arbetstid med after works, kick-off, tävlingar mm. Skratt och glädje leder till lyckligare kollegor och det vinner alla på!

Förutom det så är det även viktigt att någon tänker på olika händelser i livet. Vad händer när du får barn eller går i pension? Vi tänker även på sådant man inte vill tänka på, om du skadar dig allvarligt, drabbas av sjukdom eller något ännu värre. För att vi som arbetsgivare ska vara en trygghet även i dessa skeenden i livet har vi tecknat kollektivavtal som stöttar upp med försäkringar som täcker samtliga dessa områden, dessutom finns möjlighet att teckna privata försäkringar med förmånliga villkor via oss.

Lediga tjänster hos Koneo AB

Säljare

Placeringsorter: Sundsvall, Norrköping och Visby

Är du lösningsorienterad, social och finns kundnöjdhet i ditt DNA?

Då är det dags att kontakta oss på Koneo!

Vi söker just nu med ljus och lykta efter duktiga säljare som vill hjälpa oss att växa och erbjuda våra kunder de bästa lösningarna!

Vi växer så det knakar och våra kunder behöver dig.

Anmäl ditt intresse till oss på karriar@koneo.se så lovar vi återkomma till dig.

IT-tekniker & IT-konsult

Placeringsort: Norrköping

Vill du ha ett spännande IT-jobb med utmaningar, där du styr och leder dina egna projekt?

Kom till oss på Koneo Norrköping! Som IT-konsult eller IT-tekniker.

Gillar du att problemlösa? Då har vi plats för dig!

Anmäl ditt intresse till oss på karriar@koneo.se så lovar vi återkomma till dig.

Ekonom

Placeringsort: Sundsvall

Gillar du siffror och söker ett spännande jobb inom ekonomi?

Då är det dags att kontakta oss på Koneo AB!

Anmäl ditt intresse till oss på karriar@koneo.se så lovar vi återkomma till dig.

Helpdesktekniker

Placeringsort: Visby

Det är hos dig våra kunder hamnar när de ringer vår Helpdesk.

Rollen som tekniker i vår nationella Helpdesk är en tjänst på heltid. Du kommer att tillhöra ett team med arbetskollegor spridda över hela landet och arbetar självgående med olika arbetsuppgifter. Vår Helpdesk ska ge ett snabbt och professionellt bemötande till våra kunder i ärenden som handlar om våra tjänster och produkter inom IT och Copyprint.

I denna rekrytering samarbetar vi med LB Karriär. För mer information och för att söka tjänsten klicka på länken ovan.

IT-tekniker

Placeringsort: Visby

Det är du som är vår förlängda arm och Koneos ansikte hos våra kunder runtomkring på Gotland.

Rollen som IT-tekniker är på heltid och ingår i vårt lokala Team av tekniker och konsulter med utgångspunkt från vårt Visby-kontor.

I denna rekrytering samarbetar vi med LB Karriär. För mer information och för att söka tjänsten klicka på länken ovan.

Moln & Virtualiseringskonsult

Vi söker nu en person med senior kunskap inom molnlösningar, server och virtualisering. Är du dessutom van att arbeta självständigt och tycker omväxling är fördel så har vi en bra tjänst att erbjuda för rätt person.

Din viktigaste egenskap är att du är utåtriktad och har lätt för att träffa folk samt är en glad och öppen person. Du har dessutom lätt att uttrycka dig i tal och skrift på både Engelska och Svenska.

Vi är dessutom säkra på att vi kan erbjuda ett riktigt bra jobb för rätt person. Därför kallar vi det för världens bästa jobb.

Anmäl ditt intresse till oss på karriar@koneo.se så lovar vi återkomma till dig.