Koneo som arbetsgivare

Koneo är en arbetsplats som drivs av att alla ska ha möjlighet till ett flexibelt arbetsliv, det gäller så väl för alla våra medarbetare som för våra kunder. Vi förstår vikten av att få ha ett rikt privatliv och kunna kombinera detta med ett arbete man är engagerad i. Vi erbjuder ett bättre arbetsliv för livet, så att man får ihop livet med barn, träning och aktiviteter. Det tycker vi är viktigt!

Som en del av Koneo kommer du att vara en del av ett gäng som strävar mot samma mål, att utveckla så väl bolaget som varandra. Är du intresserad finns det alltid möjlighet till personlig utveckling och att vara med och påverka – till ledning och beslutsfattare är det aldrig långt.

Det är också viktigt att vi har roligt tillsammans i det dagliga arbetet, men även efter arbetstid med after works, kick-off, tävlingar mm. Skratt och glädje leder till lyckligare kollegor och det vinner alla på!

Förutom det så är det även viktigt att någon tänker på olika händelser i livet. Vad händer när du får barn eller går i pension? Vi tänker även på sådant man inte vill tänka på, om du skadar dig allvarligt, drabbas av sjukdom eller något ännu värre. För att vi som arbetsgivare ska vara en trygghet även i dessa skeenden i livet har vi tecknat kollektivavtal som stöttar upp med försäkringar som täcker samtliga dessa områden, dessutom finns möjlighet att teckna privata försäkringar med förmånliga villkor via oss.

Lediga tjänster hos Koneo AB

Gotland

Det går bra för Koneo på Gotland!

Därför söker vi dig som vill ha ett spännande IT-jobb med utmaningar, där du styr och leder dina egna projekt.

Har du IT-kompetens inom nätverk och olika operativsystem, både servrar och klient?

Gillar du att problemlösa?

Då är det dags att kontakta oss på Koneo AB i Visby, vi söker just nu med ljus och lykta efter just dig, för vi växer så det knakar och våra kunder behöver dig!

Kontakta Robert Järnskoog på info.visby@koneo.se

Sundsvall

Det går bra för Koneo i Sundsvall

Därför söker vi dig som vill ha ett spännande IT-jobb med utmaningar, där du styr och leder dina egna projekt.

Gillar du att problemlösa? Sälja är i ditt DNA

Då är det dags att kontakta oss på Koneo AB!

Kontakta Peter på info.sundsvall@koneo.se

Norrköping

Det går bra för Koneo i Norrköping

Därför söker vi dig som vill ha ett spännande IT-jobb med utmaningar, där du styr och leder dina egna projekt. Som konsult, IT-tekniker, säljare, vi har behov av allt.  Gillar du att problemlösa? Då har vi plats för dig!

Kontakta Mattias på info.norrkoping@koneo.se

Gotland

IT Konsult Moln & Virtualisering

Vi söker nu en person med senior kunskap inom molnlösningar, server och virtualisering. Är du dessutom van att arbeta självständigt och tycker omväxling är fördel så har vi en bra tjänst att erbjuda för rätt person.

Din viktigaste egenskap är att du är utåtriktad och har lätt för att träffa folk samt är en glad och öppen person. Du har dessutom lätt att uttrycka dig i tal och skrift på både Engelska och Svenska.

Vi är dessutom säkra på att vi kan erbjuda ett riktigt bra jobb för rätt person. Därför kallar vi det för världens bästa jobb.

Kontakta Robert Järnskoog på info.visby@koneo.se

Framtida kollegor

Här möter du några av oss på Koneo!

Elias Deutschmann

Vad är din roll på Koneo?

Jag jobbar som tekniker åt konsultteamet, när en incident dyker upp som inte går att lösa på distans är jag en av dem som åker ut till kund. Det är en roll där man stöter på både det ena och det andra.

Varför trivs du på Koneo?

Jag trivs hos Koneo eftersom det är en arbetsplats som har högt i tak där alla får komma till tals. Min arbetsdag kan se väldigt olika ut från dag till dag och det finns alltid något utmanande att sätta tänderna i, och detta är en roll jag trivs mycket bra i.

Hur hjälper du kunderna att lyckas?

Att vara IT-konsult handlar inte bara om att lösa problem, i mångt och mycket är man också en pedagog. Därför gäller det att man tillsammans med kunden går igenom vad man gjort och att man sedan förklarar hur man på bästa sätt kan undvika komplikationer i framtiden. Förhoppningsvis är både jag och kunden lite klokare när jag åker vidare.

PETER GARTMYR

Vad är din roll på Koneo?

Jag har under hösten 2021 tillträtt rollen som Försäljningschef Norr.

Vad brinner du för i din roll som Försäljningschef?
För mig är det viktigt vara en del i laget och se till att alla får möjlighet att utvecklas och lyckas i sin roll. Fokus ligger på människan, inte tekniken, att lyssna på vilka utmaningar våra kunder har för att kunna erbjuda rätt lösning vilket bygger grunden för ett långt och utvecklade partnerskap. Jag vill ta med kunderna på resan mot framtidens lösningar med BI och AI.

Låter detta spännande, kontakta:

peter.gartmyr@koneo.se

060-190466