Loading...
IT Consulting2020-08-17T07:15:21+02:00

Våra tjänster

För att göra rätt IT-investeringar krävs det av många mindre och medelstora verksamheter en partner, som utöver djup kompetens och erfarenhet inom IT-området, förstår din verksamhet och dina behov. Det finns idag ett enormt utbud av tjänster och produkter på marknaden. Många gånger är det en stor utmaning att sätta sig in i allt för att kunna göra rätt val.

Vår uttalade strategi är förstå och verka nära våra kunder. Enligt oss finns det inga genvägar till goda och långsiktiga kundrelationer. Närhet till, och kunskap om, våra kunder i kombination med den samlade kompetens, erfarenhet, servicevilja och kundfokus vi har genom vår konsultorganisation utgör fundamentet till att vara en bra och pålitlig IT-leverantör.

Våra konsulter hjälper våra kunder inom ett stort antal branscher att lyckas. Vår kunskap om kundens unika behov tillsammans med de IT-lösningar vi erbjuder resulterar i ett erfarenhetskapital som är en styrka för dig i valet av IT-leverantör.

Koneos samlade konsultorganisation består idag av drygt 80 kundfokuserade konsulter med hög kompetens inom nedan områden:

  • Arbetsplatstjänster
  • Produktivitet
  • Projektledning och verksamhetsutveckling
  • IT-infrastruktur
  • IT-drift och support
Michael Hjorth

Michael Hjorth

+46 (0)60-190466
E-post: Klicka här

Våra kunder berättar

Kundcase

Vill du ha en bättre avkastning på din IT-investering?

Hör av dig till oss så ser vi vilka behov du har och hur vi kan hjälpa dig att lyckas.

kontakta oss