Loading...
Cloud solutions2019-06-18T10:20:57+02:00

Våra tjänster

Vi insåg tidigt att företag sätter upp sin IT-miljö i tron att alla är stöpta i samma form. Det moderna sättet att titta på sitt bolag är att utgå från hur vi faktiskt arbetar och vilka roller som finns i företaget. Därför erbjuder vi dig en strukturerad dialog med syfte att hjälpa dig med att utreda vad just du och dina anställda har behov av, beroende vilka roller och hur ni verkligen arbetar. Vi har paketerat olika erbjudanden där grundnivån rent tekniskt är säkerställd sett till produktivitet, flexibilitet och säkerhet. Självklart ingår användarsupport oavsett vilket paket man väljer. De konsulttjänster som traditionellt använts för att hålla den dagliga verksamheten flytande kan nu istället användas för att utveckla verksamheten framåt.

BASIC

Worklife Basic riktar sig till användaren som mestadels behöver tillgång till mail och att kunna hantera och spara filer på ett lättillgängligt och säkert sätt. Användaren får verktyg för att hålla digitala möten och möjlighet att dela material. Via webbläsaren på en dator, platta eller telefon får man åtkomst till sina filer och kan skapa och editera dokument.

STANDARD

Worklife Standard riktar sig till användare som tillbringar större delen av sin dag framför en enhet och låter användaren både producera och konsumera information via den senaste tekniken. Utöver all funktionalitet som ingår i Worklife Basic får användaren möjligheten att jobba med dokument, Outlook, Office och andra applikationer lokalt på upp till 5 datorer samt 5 mobila enheter utan behovet av att vara uppkopplad.

PREMIUM

Worklife Premium rekommenderas för alla som dagligen arbetar med viktig information i sin arbetsroll, på kontoret, hemma eller på resande fot. Worklife Premium innehåller, utöver vad som ingår i Basic och Standard, avancerade säkerhetsfunktioner som ger ditt företag ett helt nytt sätt att äga och ta kontrollen av sin data. Spårbarheten ger dig ett extremt kraftigt verktyg för att kunna säkerställa tillgången till företagets information enligt GDPR.

Tilläggstjänster

WORKLIFE EDUCATION

Worklife Education är en skräddarsydd utbildningsportal som innehåller all information och allt utbildningsmaterial som användaren behöver för att utveckla sin produktivitet i Koneo Worklife och Microsoft 365. Med Worklife Education kan man följa medarbetares framsteg mot uppsatta mål och KPIer. Tjänsten är molnbaserad och färdig att skräddarsys utifrån verksamhetens behov och önskemål.

CLIENT MANAGEMENT

Worklife Client Managemet erbjuder möjligheten att automatisera hanteringen av företagets klientarbetsplatser både vad det avser datorer, plattor och telefoner. Tjänsten erbjuder möjlighet att automatisera installationen av nya datorer samt möjligheten att automatiskt underhålla klientarbetsplatserna med rätt konfigurationer, applikationer och säkerhetsinställningar under hela deras livslängd.

ANYWHERE ACCESS

Worklife Anywhere Access ger företaget möjlighet att flytta sina verksamhetssystem till en modern IT-miljö i molnet, med hög flexibilitet och säkerhet. Applikationerna tillgängliggörs sedan till användarnas klientarbetsplatser, oavsett typ av enhet och oavsett om användaren är på kontoret eller på resande fot.

Kundcase

Kontakt

Vill du ha ett bättre arbetsliv för livet? Hör av dig till oss så ser vi vilka behov du har och hur vi kan hjälpa dig att lyckas.

kontakta oss