Robert Wojciechowski går in som Försäljningsansvarig IT

Koneo fortsätter sin utvecklingsresa med en topprekrytering av Robert Wojciechowski. Robert är välkänd i branschen, han har lång erfarenhet av försäljning inom IT och har haft flera roller som försäljningschef. Han kommer nu axla rollen som Försäljningsansvarig för IT hos oss.


Robert Wojciechowski har arbetat med försäljning i över 25 år. Han kommer senast från IT Total där han axlat rollen som Key Account Manager. Nu går han över till Koneo som Försäljningsansvarig för IT.  Robert berättar att han blivit uppringd både av en anställd från företaget och senare av bolagets VD, Henrik Jakobsson, som ville att han skulle hänga med på Koneos utvecklingsresa. 

- När Henrik ringde och berättade om visionen och målen för Koneo blev jag nyfiken och kände att här finns det möjlighet att hänga med på en spännande resa. Jag har arbetat länge inom försäljning och i IT branschen och såg att här fanns det en möjlighet att få vara med och driva och att utveckla just det benet på Koneo, en chans jag inte ville gå miste om.

Robert har stort kundfokus och har tidigare fått utmärkelser för sitt arbete. Han har en gedigen erfarenhet och berättar att han ser fram emot att ta sig an sin nya roll med stor ödmjukhet. När han kom i kontakt med det nya teamet kändes allting väldigt bra.

Vi ser fram emot att höra mer från Robert framöver. Välkommen till oss!