Koneo tecknar nytt ramavtal med Kommentus

Pressmeddelande 2017-07-07

Koneo har vunnit tilldelning i SKL Kommentus Inköpscentral AB:s upphandling ”Arbetsplatser och elevdatorer 2015”. Upphandlingen var indelad i två separata anbudsområden (arbetsplatser samt elevdatorer) och Koneo har vunnit tilldelning inom båda. Avtalet tecknas av Koneo AB – Koneokedjans största medlemsföretag – och samtliga bolag inom Koneokedjan är inkluderade som underleverantörer.

Koneo tecknar nytt ramavtal med Kommentus

Ramavtalet gäller i två (2) år med möjlighet till förlängning 1+1 år, alltså totalt fyra (4) år. Avrop görs genom förnyad konkurrensutsättning. Ramavtalet ”Arbetsplatser och elevdatorer 2015” ersätter två tidigare ramavtal – ”Arbetsplatser, klienter och surfplattor 2012” samt ”Elevdatorer och Surfplattor 2012”.

– Detta är en stor och viktig upphandling för branschen och vi är förstås mycket nöjda med att vi har vunnit tilldelning inom båda dessa anbudsområden där vi på Koneo ligger långt framme, säger Magnus Ralsberg, vd, Koneo AB

Om Koneokedjan
Koneo är en helhetsleverantör av IT- och dokumentlösningar. Vi finns alltid nära, med fler än 350 medarbetare på 25 platser över hela landet. Tillsammans kan vi erbjuda det stora företagets fördelar med support, specialistkompetens och effektiva tjänster.

För mer information, vänligen kontakta:
Micael Corneliusson, Försäljningschef Koneo AB, 070-536 85 27, micael.corneliusson@koneo.se
Magnus Ralsberg, vd Koneo AB, 073-326 25 46, magnus.ralsberg@koneo.se

 

Gårdsvägen 18
169 70 Solna