Koneo Västerås söker teknisk säljare/presale på Koneo VTM

Koneo Västerås är en komplett leverantör av IT-drift och IT-infrastruktur med fokus på serverdrift, molntjänster, klient- och printleverans samt konsultstöd och kommunikation. Vi är i nuläget 11 st anställda och är inne i en expansiv och rolig fas. Vi fortsätter att växa lönsamt och har en ambitiös tillväxtplan för de kommande åren. Inför resan behöver vi utöka teamet med fler kunniga, drivande och engagerade medarbetare.

Vi ingår i Koneokedjan vilket ger oss tillgång till kompetens, affärsvolym, rikstäckande leveransförmåga och leverantörssamarbeten som ger oss stora konkurrensfördelar.

 


Din uppgift

Vi söker nu en säljare/presale med teknisk bakgrund. Du kommer att jobba i ett team bestående av säljare och konsulter. Tillsammans kan ni erbjuda våra kunder, befintliga som nya, hela vårt produkt- och tjänsteutbud. Din uppgift blir främst att serva och utveckla några av våra nyckelkunder med lösningar inom tjänster, hårdvara och mjukvara.

Vi erbjuder dig en arbetsplats där mycket är på gång, där initiativ till utveckling och innovation alltid värderas högt och med god potential för en personlig och professionell utveckling.

Din profil
Vi ser att du har en teknisk bakgrund och är intresserad av sälj. Du är på ett självgående sätt van att lösa problem och utmaningar.

Meriterande är kunskaper om:

  • HPE server och storage
  • Arbetsstationer och övriga klienter från HP
  • Kännedom om serveruppbyggnad, med detaljkunskap kring bla CPU, RAM, RAID-kontroller m.m.
  • Nätverksprodukter från HPE/Aruba och CISCO
  • Licensiering av Microsoft server både i virtuella och fysiska miljöer
  • Licensiering av VMware
  • Kunskaper om backupprogramvara som Acroins och Veem
  • Säkerhetsprodukter från Intel Security/McAfee


Framför allt har du ett brinnande intresse för IT och en stark vilja att lära om nya tekniker och lösningar. Du gillar att tänka innovativt och proaktivt och arbetar bra såväl självständigt som i team. Som person är du, ansvarstagande och lösningsorienterad du har en hög social kompetens samt en känsla för service och naturligtvis intresserad av försäljning.

Placeringsort: Västerås
Jobbtyp: Heltid

Krav för tjänsten:

  • B-körkort
  • Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

Om Koneo
Koneo är en expansiv leverantör av IT Drift och Infrastruktur med ett komplett erbjudande av produkter, tjänster och funktionserbjudanden.

Koneos vision är att nå en ledande position inom alla områden där vi verkar genom att vara bäst lokalt och starka centralt. Vi finns alltid nära, på ca 30 platser över hela landet. Vi erbjuder det stora företagets fördelar med support, specialistkompetens och effektiva tjänster som vi kombinerar med en entreprenörsanda och ett starkt kundfokus.

Koneos huvudstrategi innebär att vara nära våra kunder, att engagera oss i och förstå deras verksamhet och att erbjuda IT-lösningar som är enkla att förstå, stöttar verksamheten och är kostnadseffektiva. Läs mer på www.koneo.se

Ansökan
Vill du bli vår kollega sök tjänsten redan idag! Intervjuer sker löpande varför vi gärna vill ha din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt.

För eventuella frågor kring tjänsten vänligen kontakta:
Christer Karlsson via mail: christer.Karlsson@vasteras.koneo.se

Gårdsvägen 18
169 70 Solna