Koneo Luleå utsett till Årets Koneokontor

Pressmeddelande 2016-09-14

Stefan Renberg, platschef Koneo Luleå

IT-kedjan Koneo delar varje år ut Guldmolnet till Årets Koneokontor – det kontor som under året har gjort extraordinära insatser på sin lokala marknad och för Koneokedjan.  Nominerade i år var Koneo Västerås, Koneo Jönköping, Koneo Luleå och Koneo Stockholm. Vinnare i år är Koneo Luleå.

Juryns motivering:
”Detta kontor har vänt från illröda siffror till svarta under de senaste åren i en fantastisk laginsats! Ett härligt gäng med bra driv som tillsammans har jobbat hårt och fokuserat för att vända skutan. Stämningen är god och framtidstron är stor. Kontoret visar också stort engagemang i våra centrala aktiviteter, ett inspirerande och viktigt kontor för Koneokedjan som på många sätt bidrar till kedjans utveckling!”

– Otroligt kul!, säger en jublande glad Stefan Renberg, platschef för Koneo Luleå. Vi har verkligen jobbat extremt hårt tillsammans, genomfört tuffa och nödvändiga förändringar och satt laget före jaget. Det har gett resultat och det känns fantastiskt för alla våra härliga medarbetare att vi nu får det här erkännandet. Dessutom i hård konkurrens, de övriga nominerade kontoren har också gjort mycket fina insatser och nått goda resultat på sina lokala marknader. 

Koneo Luleå har bland annat på kort tid på ett imponerande sätt byggt upp en framgångsrik konsultverksamhet och gått från två till tio IT-konsulter.

– Vi är nu en helhetsleverantör av IT-och dokumentlösningar, vi insåg för tre år sedan att för nå den positionen behövde vi inleda en kraftig satsning på att utveckla våra IT-tjänster. Idag vet vår lokala marknad att Koneo har breddat verksamheten och att vi har många duktiga specialistkonsulter, molnstrateger och verksamhetskonsulter som hjälper våra kunder att lösa sina IT-utmaningar. Det gör att både nya kunder och duktiga IT-experter som söker nya utmaningar söker sig till oss, säger Stefan Renberg.  

– Det senaste året har vår omsättning på IT-tjänstesidan ökat med 169 procent. Vårt mål är att fortsätta att växa kraftigt, bland annat inom molntjänster där det råder stor efterfrågan på den typ av kompetens och lösningar som vi erbjuder, säger Stefan Renberg.  

Om Koneokedjan
Koneo – vi gör IT enklare
Koneo är en helhetsleverantör av IT- och dokumentlösningar. Vi finns alltid nära, med fler än 400 medarbetare på mer än 30 platser över hela landet. Tillsammans kan vi erbjuda det stora företagets fördelar med support, specialistkompetens och effektiva tjänster. Läs mer på koneo.se

För mer information, vänligen kontakta:

Stefan Renberg, platschef Koneo Luleå. 
Telefon: 0920-200 250, 070-652 4800

För generella frågor om Koneokedjan går det även bra att kontakta:
Mia Åslander, marknadschef Koneo Centralt
076-188 91 77, mia.aslander@koneo.se

Gårdsvägen 18
169 70 Solna