Koneo Skaraborg fick pris som årets Koneokontor

Pressmeddelande 2015-09-15

Rikstäckande IT-kedjan Koneo, som finns på ett 30-tal platser i landet, har utsett Koneo Skaraborg till Årets Koneokontor. Motiveringen är att Koneo Skaraborg har 100 procent fokuserade och engagerade medarbetare som alltid gör sitt bästa för att Koneos kunder ska vara nöjda. Vidare har Koneo Skaraborg fortsatt starkt fokus på tjänste- och avtalsförsäljning samt god samverkan med övriga Koneokontor, vilket bidrar till att utveckla Koneokedjan. De senaste åren har Koneo Skaraborg haft en stadig tillväxt, omsättningen ökade med 22 procent 2013-2014. Koneo Skaraborg förvärvade 1 september Iridion AB i Lidköping och etablerade sitt tredje kontor i regionen, kontor finns sedan tidigare i Skövde och Falköping.

– Det finns många duktiga och framgångsrika företag i Koneokedjan, vi är glada och hedrade över att vi har fått detta fina Koneopris i hård konkurrens, säger Torbjörn Halldén, vd och delägare, Koneo Skaraborg. Han fortsätter:

– Jag tror att vår framgång beror på två faktorer. Dels att vi alltid har haft starkt kundfokus. Vi strävar efter att hålla en hög servicenivå, vill hjälpa våra kunder att utveckla sina verksamheter med rätt IT-och dokumentlösningar och vi vill bygga långsiktiga relationer med dem. Kunderna uppskattar detta.

– Den andra faktorn är att alla våra 16 medarbetare är involverade och väldigt engagerade i allt som händer i företaget, alla vet vad som är på gång samtidigt som vi har tydliga ansvars-och specialistområden. Vi har en god gemenskap i företaget där alla bidrar till vår utveckling, säger Torbjörn.

Se även pressmeddelande 28/8: Iridion AB i Lidköping byter 1 september namn till Koneo Lidköping och blir en del av rikstäckande Koneokedjan.

Om Koneokedjan
Koneo gör IT enklare. Vi finns alltid nära, Koneokedjan har ett trettiotal kontor över hela landet. Vår ambition är att vara bäst lokalt – den bästa leverantören av IT på alla de platser i landet där vi finns. Dessutom kan vi erbjuda det stora företagets fördelar med support, specialistkompetens och effektiva tjänster.

För mer information, vänligen kontakta:
Torbjörn Halldén, vd och delägare Koneo Skaraborg
Telefon direkt och mobil: 0500-44 46 31
torbjorn.hallden@koneo.se

Gårdsvägen 18
169 70 Solna