Vi växer snabbt och söker nu en självständig och allroundkunnig IT-tekniker

Arbetsuppgifter
Vi söker erfaren IT-tekniker som ska arbeta med installation, drift, support och underhåll av våra kunders IT-miljö. Arbetet består av dagliga kontakter med befintliga och nya kunder. Vi ser att du, för att lyckas i rollen, har social-, teknisk- och affärsmässig kompetens.

Din profil
Vi söker dig som tycker om att arbeta med support och samtidigt trivs på fältet hos kund. Du har ett genuint intresse för IT och en stark vilja att lösa kundens problem. Du är lugn, förtroendeingivande, självständig och ansvarsfull.

Kompetenskrav:

  • Microsoft Windows Server
  • Microsoft klient
  • Nätverk
  • B-körkort

Vi erbjuder
Vi är ett kompetent och sammansvetsat team där du får en viktig roll som kundansvarig IT-tekniker. Arbetet är omväxlande och våra kunder väljer oss för att vi är pålitliga, lättillgängliga och arbetar långsiktigt med att öka deras affärsnytta av gjorda IT-investeringar.
Vi erbjuder goda möjligheter till personlig och professionell utveckling och en lönemodell som anpassas individuellt.

Ansökan

Om du tycker att detta låter intressant, vänta inte! Skicka din ansökan omgående.
Ansökan och eventuella frågor kring tjänsten besvaras av Pontus Schmützer på Koneo Nyköping
E-post: pontus.schmutzer@koneo.se
Telefon: 070-21 53 404

Urval kommer att ske löpande och platserna tillsättas omgående, dock senast 22 februari.
(Rekryteringsföretag undanbedes.)

Om Koneo
Koneo är en ledande och expansiv leverantör av IT-infrastruktur med ett komplett erbjudande av produkter, tjänster och funktioner inom data och dokument, det vill säga IT. Koneos affärsidé är att är att vi utvecklar, bygger och underhåller IT- och dokumentlösningar för våra kunder. Vi skapar värde genom att vara nära våra kunder, bygga långsiktiga relationer och föreslå innovativa lösningar.

Koneos vision är att nå en ledande position inom alla områden där vi verkar genom att vara bäst lokalt och starka centralt. Vi finns alltid nära, på mer än 30 platser över hela landet. Samtidigt kan vi erbjuda det stora företagets fördelar med support, specialistkompetens och effektiva tjänster.

Koneos huvudstrategi innebär att vara nära våra kunder, att engagera oss i och förstå deras verksamhet och att erbjuda IT-lösningar som är enkla att förstå, stöttar verksamheten och är kostnadseffektiva.

www.koneo.se

 

Koneo Nyköping
Gumsbackevägen 12
611 38 Nyköping