Koneo inleder nytt samarbete med Vitec

Pressmeddelande 2016-11-21

Koneo växer så det knakar och växer nu ytterligare inom affärsområdet verksamhetsutveckling. Därför har nu Koneo inlett ett samarbete med företaget Vitec som idag är en stor spelare inom fastighetsbranschen. Lokalt så kommer vi främst att arbeta med Vitec Hyra och Vitec Teknisk Förvaltning och erbjuda kunderna projektledning, verksamhetskonsulter samt lokala utbildningstillfällen.

När det gäller större affärssystemslösningar så har vi under en längre tid uppfattat en önskan från kunderna i norr om högre lokal närvaro och som lokalt utvecklar verksamheten med den produkt de faktiskt köpt.

Magnus Persson, VD på Vitec Fastighet: "Vi är väldigt glada att presentera det nya samarbetet med Koneo. Detta kommer att innebära kortare ledtider och en enklare vardag för alla våra kunder i norr."

Stefan Renberg, Platschef på Koneo i Luleå: ”Alla it-miljöer flyttar till molnplattformar, många företag sitter kvar och fast i sina lokala hårdvaruintensiva lösningar. Att sedan it och verksamheten fortfarande är relativt långt ifrån varandra gör inte saken lättare. Vi på Koneo ser ett stort behov av att fylla tomrummet mellan IT och Verksamhet. När det gäller Vitec så är de långt framme med sin molnstrategi och har ett starkt varumärke och fina kunder inom regionen. Det känns extremt kul att få förtroendet att förvalta och utveckla dessa och framför allt göra det vi på Koneo älskar bäst nämligen att tillföra kundnytta och nytta för kundens kund.”

För mer information, vänligen kontakta:
Stefan Renberg, Platschef, Koneo Luleå
Telefon: 0706-524 800
Epost: stefan.renberg@koneo.se

Koneo Luleå
Västra Varvsgatan 3
972 36 Luleå