Koneo Jönköping växer och nyanställer

Pressmeddelande 2017-11-02

Eric Sjöberg

Koneo Jönköping, en av regionens ledande leverantörer av IT-och dokumentlösningar, befinner sig i en expansiv fas och har det senaste halvåret haft stadigt ökande efterfrågan med en tillväxttakt på 15 procent. Nu anställer Koneo Jönköping flera nya medarbetare. 1 november börjar Eric Sjöberg som senior IT-konsult och teamledare för Koneos konsulter och tekniker i Jönköping. 1 december börjar Henric Svensson som tekniker och serviceingenjör.

– Vi har stor efterfrågan på paketerade lösningar som molntjänster, trådlösa nätverk, dokumentlösningar med mera. Nu förstärker vi vår konsult- och teknikerorganisation med två duktiga nya medarbetare, säger Peter Hemmingsson, platschef för Koneo Jönköping. Han fortsätter:

– Henric Svensson har mångårig erfarenhet från bl.a. Office IT partner i Jönköping. Eric Sjöberg har 17 års erfarenhet av kvalificerat konsultarbete, med hans bakgrund och personliga egenskaper är han rätt person att vidareutveckla vår konsult- och teknikerorganisation och skapa mervärde för våra kunder.

Eric Sjöberg kommer närmast från JSC i Nässjö, innan dess har han arbetat på Evry och Invid.


– Jag ju följt Koneo som konkurrent i många år. Koneo är en helhetsleverantör av IT-lösningar och dokumentlösningar med en stark lokal position här i regionen, gott rykte och starka kundrelationer. Jag ser verkligen fram emot att bli en del av Koneoteamet, säger Eric Sjöberg.

För mer information, vänligen kontakta:
Peter Hemmingsson, platschef, Koneo Jönköping, 0702 46 81 09

Koneo Jönköping
S:t Göransvägen 31
554 54 Jönköping

Fakturaadress:
faktura@koneo.se
Sundbybergsvägen 1C
171 73 Solna