Ansvarig IT-konsultverksamheten

Vi på Koneo Jönköping växer och är nu redo att satsa på en starkare IT-konsultverksamhet, vi ser att potentialen finns att växa och utvecklas.

Dina arbetsuppgifter
Som IT-konsult med ansvar för vår expansion av verksamhetsområdet IT-konsult kommer du själv delta i det dagliga IT-konsultarbetet hos våra kunder. Du kommer parallellt med det operativa konsultarbetet att arbeta strategiskt med att bygga vår IT-konsultverksamheten tillsammans med oss. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat att sälja in konsulter och konsulttjänster till våra kunder befintliga som nya samt vara en viktigt del i arbetet med att hitta våra nya stjärnor.

Din profil
Vi söker nu efter dig som har jobbat som IT-konsult flertalet år och är redo för en ny utmaning. Vi ser att du fortfarande tycker det är lika intressant och spännande som när du började om inte ännu mer nu när du har erfarenhet och en trygghet i din egen kompetens. Vi tror att du är redo att axla ett ansvar för hela vår IT-konsultverksamhet och ta den till en ny nivå.

Vi söker vi dig som är specialiserad och/eller har djup kompetens och några års erfarenhet inom några av följande produkt- och arbetsområden:

  • Windows server 2012 R2. Med Microsoft Hyper-V som virtualiseringsplattform
  • MS Active Directory med inriktning på förstudie, design och införandeprojekt i både stora och små miljöer.
  • Policyhantering inom Active Directory
  • Imagehantering, WDS/MDT
  • Office 365
  • MAC OS, Windows 7, 8, 8.1 & 10
  • Goda scriptkunskaper i Powershell.
  • Microsoft Azure

Vi tror att du som söker förutom att du är tekniskt kunnig och intresserad även är en naturlig ledare som vet hur man kommunicerar och uppmuntrar andra för att skapa delaktighet och ett engagerat klimat. Förtroende och goda relationer är viktigt för dig, liksom att nå uppsatta mål och visa på goda resultat.

Du räds inte för att fatta beslut och får ofta andra med dig. Du inspirerar andra och hjälper gärna dina kollegor att växa och utvecklas i sina roller.

Körkort är ett krav

Meriterande för tjänsten är om du innehar certifiering på någon av ovan nämnda produktområden. Har arbetat inom ITIL-baserade processer och/eller har erfarenhet av teknisk projektledning eller från att arbeta i projekt där du ansvarar för ett eller flera delområden.

Vi erbjuder
Vi är ett kompetent och sammansvetsat team där alla har en viktig roll. Att arbeta som IT-konsult hos oss är omväxlande och roligt om vi får säga det själva. Våra kunder väljer oss för att vi är pålitliga, lättillgängliga och arbetar långsiktigt med att öka deras affärsnytta av gjorda IT-investeringar. Vi arbetar med välkända leverantörer och produkter.

Vi erbjuder goda möjligheter till personlig och professionell utveckling och en lönemodell som anpassas individuellt.
Vi har kollektivavtal med förmånliga villkor och arbetet sker under eget ansvar.

Ansökan
För mer information kontakta:

Anders Roos, 0705-320818, eller Ida Brage, 0730-322 086, på INTEND.
Din intresseanmälan vill vi ha snarast genom www.intendab.com då urval sker löpande.
Vi undanber oss samtal från CV och annonssäljare!

Ansök senast: 2017-03-31

Om Koneo
Koneo är en ledande och expansiv leverantör av IT-infrastruktur med ett komplett erbjudande av produkter, tjänster och funktioner inom data och dokument, det vill säga IT. Koneos affärsidé är att är att vi utvecklar, bygger och underhåller IT- och dokumentlösningar för våra kunder. Vi skapar värde genom att vara nära våra kunder, bygga långsiktiga relationer och föreslå innovativa lösningar.

Koneos vision är att nå en ledande position inom alla områden där vi verkar genom att vara bäst lokalt och starka centralt. Vi finns alltid nära, på mer än 30 platser över hela landet. Samtidigt kan vi erbjuda det stora företagets fördelar med support, specialistkompetens och effektiva tjänster.

Koneos huvudstrategi innebär att vara nära våra kunder, att engagera oss i och förstå deras verksamhet och att erbjuda IT-lösningar som är enkla att förstå, stöttar verksamheten och är kostnadseffektiva.

Koneo Jönköping
S:t Göransvägen 31
554 54 Jönköping

Fakturaadress:
faktura@koneo.se
Sundbybergsvägen 1C
171 73 Solna