”Vi snackar med Koneo så fixar de allt”

ROPH BOLAGEN

Pär Eriksson, ROPH Bolagen

Pär Eriksson är en av fyra delägare i ROPH Bolagen i Hudiksvall, en snabbväxande fastighetskoncern som består av ROPH Invest, ROPH Fastighet och ROPH Entreprenad.

– Vi jobbar brett med fastigheter och lokaler främst i Hudiksvall men även i andra städer. Vi exploaterar mark och bygger nytt, vi förvärvar fastigheter som vi bygger om och förädlar, vi skapar attraktiva lokaler och miljöer som ger ett mervärde för våra hyresgäster, berättar Pär.

De två största projekten just nu är Köpmanberget där en gammal industrifastighet omvandlas och får nya hyresgäster, samt Hälsingeporten/Medskog vid E4 där en ny knutpunkt för handel och service byggs i ett mycket attraktivt läge.

Pär och hans kollegor har valt att outsourca allt som rör IT till Koneo.

– IT måste alltid fungera, om IT-systemen ligger nere kan vi inte jobba. Hög tillgänglighet och snabb hjälp om vi får problem är det viktigaste för oss. Det är därför vi väljer att jobba med Koneo som finns nära här i stan och som är väldigt duktiga på allt som rör IT, säger Pär.

– Koneo sköter sedan ett år vår IT-infrastruktur och nätverket och vi köper även datorer, skrivare med mera från dem. Det fungerar väldigt bra. Nu flyttar Koneo även in som hyresgäster hos oss på Köpmanberget så då kommer vi att jobba ännu tajtare tillsammans. Vi rekommenderar gärna Koneo till våra kunder, det blir en service till dem som ger ett mervärde. Exempelvis när en ny hyresgäst frågar: ”hur löser vi det här nätverk? Snacka med Koneo så löser de det” är vårt svar.

Köpmanbergsvägen 1
824 50 Hudiksvall

Mickelsvägen 4
824 34 Hudiksvall