IT-lösningar

IT-LÖSNINGAR

Med dagens snabba utveckling inom IT och det ökade beroendet av tillgänglighet, behövs någon att prata med och lita på. Detta gäller alla, oavsett om man har egen IT-avdelning eller hyr in när behov uppstår. H2 är partnern som arbetar nära dig och är en totalresurs inom IT-området.

Med kompetenta och engagerade IT-tekniker hjälper vi dig så att den dagliga driften fungerar för alla. Vi är proaktiva och ger tips när vi upptäcker att något behöver bytas ut eller uppgraderas.

Att hyra in IT som en tjänst och betala för det du behöver är ett effektivt sätt att sköta sin IT.

Vi har hög kunskap kring hårdvara och vad som lämpar sig bäst för din verksamhet och dina behov. Allt från datorer, servrar, telefoner, plattor, trådlösa nät och brandväggar till backuper m.m. Allt ska kommunicera med vartannat. Här hjälper H2 dig att hitta rätt, att koppla samman bl.a. telefoni, konferenssystem och kopiatorer samt allt som ska kommunicera med varandra och med omvärlden. 

IT-PRODUKTER

Datorer, servrar, lagring, trådlösa nät och skrivare. Telefoner, tablets, skärmar m.m.

Bärbart eller stationärt? Eller kanske avancerade och flexibla lagringslösningar? Vi erbjuder såväl kompletta lösningar som enskilda produkter från marknadens ledande leverantörer.

NÄTVERK & KOMMUNIKATION

Smidiga nätverkslösningar och all er information i säkert förvar, oavsett vad som händer. Vi erbjuder såväl kompletta lösningar som enskilda produkter från marknadens ledande leverantörer.

SERVICEAVTAL - TEKNIKER

Fylls vardagen ofta av små irriterande IT-problem? Saknas egna IT-resurser som kan hjälpa till så att allt fungerar problemfritt? Då har vi en smidig tjänst att erbjuda – På plats. Din egna IT-tekniker som kommer när du behöver hen.

IT-teknikern lär sig din verksamhet och blir specialist på er IT-miljö. Teknikern åtgärdar akuta problem och ser, genom förebyggande arbete, till att allt fungerar som det ska. Du kommer att bli förvånad över hur mycket arbetstid och pengar som IT-tjänsten På plats sparar. Tekniker är även bollplank när det gäller investeringar och mer strategiska IT-frågor.

IT-ANALYS

Hur bra koll har du egentligen på er IT-miljö? Var finns problemen idag och möjligheterna imorgon? Var kan ni spara pengar? Var kan ni utveckla verksamheten? Vår tjänst Analys ger svart, svart på vitt, hur er IT-miljö ser ut och hur den kan förbättras. Ett enkelt sätt att få bra beslutsunderlag, förebygga problem, arbeta effektivare och få en bättre ekonomi i er IT-miljö. Efter vår kartläggning och analys får du en dokumentation, som även kan användas som underlag inför en upphandling eller som en värdehandling som beskriver företagets IT-miljö.

En IT-analys för ett mindre företag med ett tiotal anställda kostar från cirka 6 000 kronor.

Genom vår partner Konica Minolta erbjuder vi dokumentanalys. Moderna multifunktionslösningar som hanterar alla slags utskrifter och kopiering kan ge stora besparingar. Vi hjälper dig att identifiera dessa.

IT-CHEF

Behöver ni någon som tar ett helhetsansvar avseende IT-miljön hos er? Någon som kan vara med och planera en budget för företaget och presentera denna för styrelse eller ägare?

Flera av våra kunder låter oss ta rollen som IT-chef för att få denna kompetens i företaget. Med vår kompetens kan du vara säker på att du får en hållbar, framtidssäker och utvecklande IT-miljö.

Vi ser till att ni får en ändamålsenlig IT-lösning som är anpassad till er affär och era krav på tillgänglighet och utveckling, bästa telefonavtalet och de bästa utskriftslösningarna. Då får en resurs som arbetar med IT dagligen, och vet hur man skall lösa alla tänkbara IT-problem och upptäcka möjligheterna.

Som kund kan du hyra in en IT-chef alltifrån 2h/månad till 40h/vecka. Helt enligt era behov.

Koneo Göteborg
Göteborgsvägen 91
431 37 Mölndal