Vi levererar IT-tjänster nära dig.

Vi har i över 25 år skapat mervärde åt företag genom skräddarsydda system & processer som effektiviserar vardagen. Vi erbjuder kompletta IT-lösningar & molntjänster kombinerat med behovsanpassad systemutveckling, web, dedikerad support och mycket erfaren personal.

IT-Tjänster

IT-lösningar

 Med dagens snabba utveckling inom IT och det ökade beroendet av tillgänglighet, behövs någon att prata med och lita på. Koneo Göteborg är partnern som arbetar nära dig och är en totalresurs inom IT-området.

IT-Tjänster

Molntjänster

 Med våra molntjänster har du kontroll över var informationen lagras och vilka som har tillgång till den, samtidigt som du slipper ansvara för hårdvara och drift. Vi kallar det Göteborgs Lokala Moln.

IT-Tjänster

Systemutveckling

 Vi vet att det ofta finns saker som kan förbättras, förenklas och effektiviseras med existerande system. Ofta upptäcker vi att man kan få ut mer av de befintliga systemens potential genom integreringar.

IT-Tjänster

Web & Online

 Det finns mängder av olika kanaler för att kommunicera sitt budskap. Tillsammans väljer vi de vi tror kommer fungera bäst för er. Vi tar ert projekt från ax till limpa och levererar nyckelfärdiga lösningar.  • Koneo Västerås söker teknisk säljare/presale på Koneo VTM
    Koneo Västerås är en komplett leverantör av IT-drift och IT-infrastruktur med fokus på serverdrift, molntjänster, klient- och printleverans samt konsultstöd och kommunikation. Vi är i nuläget 11 st anställda och är inne i en expansiv och rolig fas. Vi fortsätter att växa lönsamt och har en ambitiös tillväxtplan för de kommande åren. Inför resan behöver vi utöka teamet med fler kunniga, drivande och engagerade medarbetare. Vi ingår i Koneokedjan vilket ger oss tillgång till kompetens, affärsvolym, rikstäckande leveransförmåga och leverantörssamarbeten som ger oss stora konkurrensfördelar.
    Read more

  • Web Application Firewall (WAF) utvärdering
    Webbplatser idag blir attackerade mer än någonsin. Nästan 60% av all trafik som en webbplats tar emot, är attacker eller annan liknande skräptrafik. Förr attackerades de stora webbplatserna. Man försökte infektera dem med skadlig kod som sen skulle spridas vidare till en besökare, och då är det smart att försöka med de stora aktörerna. Idag ser det helt annorlunda ut.
    Read more

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Koneo Göteborg
Göteborgsvägen 91
431 37 Mölndal